TREATMENTS UYUNI - NNatas for Beauty & Body

wordt Skincare by Nikki!
wordt Skincare by Nikki!
wordt Skincare by Nikki!
Ga naar de inhoud

TREATMENTS UYUNI

UYUNI Bed & bodymist
Maak kennis met de verfrissende mist. Een geparfumeerde spray om een unieke geurbeleving in huis te creëren. Heerlijk voor over het beddengoed of ander textiel. Gebruik: Hier en daar een enkele spray is voldoende om u mee te nemen in de sfeer van Bolivia. Veilig voor textiel, laat geen vlekken achter.
150 ml
Direct beschikbaar
€ 13,75
Toevoegen
UYUNI Body butter
De zijdezachte Uyuni bodybutter op basis van sheaboter heeft voedende en hydraterende bestanddelen om de huid optimaal te verzorgen. De ruwe huid wordt zacht en glad. Omhul uzelf met de kalme, zachte en warme geuren van de Salar de Uyuni en kom even heerlijk tot rust.
300 gram
Direct beschikbaar
€ 14,95
Toevoegen
UYUNI Body oil
Een heerlijk geurende body & massage olie op basis van abrikozenpit en amandel olie die de huid verzacht, voedt en beschermd. Ervaar de heerlijke warme Boliviaanse geuren, gecombineerd met de frisse eucalyptus en droom mee naar de eindeloze zoutvlaktes van de Salar de Uyuni. Gebruik: Breng een kleine hoeveelheid olie aan in de handpalmen, verwarm deze door de handpalmen tegen elkaar aan te wrijven. Masseer vervolgens de olie in tot deze volledig is opgenomen.
150 ml
Direct beschikbaar
€ 9,75
Toevoegen
UYUNI Body scrub cream
Deze speciale Uyuni scrub heeft een rijke crème basis die doordrenkt is met ultrafijne scrubkorreltjes. Verwijdert dode huidcellen op milde wijze. Geschikt voor het lichaam en gelaat. Gebruik: Masseer de body scrub cream op de huid. Spoel af met warm water. Doe dit 1 tot 2 keer per week voor een gladde en gehydrateerde huid.
Direct beschikbaar
€ 14,95
Toevoegen
UYUNI Body scrub oil
Verwen jezelf met de body scrub olie op basis van een rijke combinatie van oceaan zout en heerlijke verzachtende oliën om dode huidcellen op milde en intensieve wijze te verwijderen. Gebruik: Masseer de body scrub olie op de vochtige huid. Spoel af met warm water. Doe dit 1 tot 2 keer per week voor een zijdezachte huid.
Direct beschikbaar
€ 15,50
Toevoegen
UYUNI Foaming Showergel
De vernieuwde Foaming showergel van TREATMENTS® is een royaal product met een luchtige structuur. De foam is een milde reiniging wat door de aloë Vera verzorgend en verzachtend is voor huid en haar.

Gebruik:
De foam aanbrengen op een vochtige huid. Geniet na een aantal malen wrijven van het zijdezachte schuim. Spoel daarna goed af.
200 ml
Direct beschikbaar
€ 8,50
Toevoegen
UYUNI Geurkaars
Ervaar de warme geur van Uyuni in uw huis-of badkamer zodra de kaars brandt en laat alle stress even los.
Direct beschikbaar
€ 4,95
Toevoegen
UYUNI Geurstokjes
Frisgeurende geurstokjes van UYUNI. Perfect voor gebruik in het hele huis; van woonkamer tot badkamer, slaapkamer en toilet.
150 ml
Direct beschikbaar
€ 19,95
Toevoegen
UYUNI Hair & body shower foam
De Hair & Body Foam van Treatments is een royaal 2 in 1 product met een luchtige structuur. De foam is een milde reiniging wat door de aloë Vera verzorgend en verzachtend is voor huid en haar.

Gebruik:
De foam aanbrengen op een vochtige huid en nat haar en geniet van het zijdezachte schuim. Spoel daarna goed af.

250 ml
Direct beschikbaar
€ 8,50
Toevoegen
UYUNI Handwash foam
De royaal geurende handzeep is een milde reiniging wat door de aloë Vera verzorgend en verzachtend is voor de huid. Gebruik: De handzeep aanbrengen op een vochtige huid. Spoel daarna goed af.
250 ml
Direct beschikbaar
€ 8,50
Toevoegen
UYUNI Scented oil
Heerlijk geurende olie om toe te voegen aan uw compreswater, zodat uw compresdoeken een heerlijke geur verkrijgen. Wanneer u deze toevoegt aan het water in uw geurbrandertje, ademt uw hele omgeving de sfeer van de Salar de Uyuni.
20ml
Direct beschikbaar
€ 14,95
Toevoegen
UYUNI Sea salt body scrub
Het fijne zout uit de oceaan maakt de huid van het lichaam weer zijdezacht en egaal. Gebruik: Het kan direct op een vochtige huid worden aangebracht en met milde roterende bewegingen bevordert het de doorbloeding. Voor een zachtere scrubervaring mengt u de Sea Salt Body Scrub met de Shower Oil.
450 gram
Direct beschikbaar
€ 7,75
Toevoegen
Naar Productlijn Ceylon   Shinshiro   Mahayana   Uyuni
Terug naar de inhoud