TREATMENTS MAHAYANA - NNatas for Beauty & Body

wordt Skincare by Nikki!
wordt Skincare by Nikki!
wordt Skincare by Nikki!
Ga naar de inhoud

TREATMENTS MAHAYANA

MAHAYANA Bed & body mist
Maak kennis met de verfrissende mist. Een geparfumeerde spray om een unieke geurbeleving in huis te creëren. Heerlijk voor over het beddengoed of ander textiel. Gebruik: Hier en daar een enkele spray is voldoende om u mee te nemen in de sfeer van de Himalaya. Veilig voor textiel, laat geen vlekken achter.
150 ml
Direct beschikbaar
€ 13,75
Toevoegen
MAHAYANA Body oil
Een heerlijk geurende body & massage olie op basis van abrikozenpit en amandel olie die de huid verzacht, voedt en beschermd. Ervaar de frisse en zoete geur van de lente in het mystieke Bhutan. Reis even mee naar de hoge bergweiden van de Himalaya Gebruik: Breng een kleine hoeveelheid olie aan in de handpalmen, verwarm deze door de handpalmen tegen elkaar aan te wrijven. Masseer vervolgens de olie in tot deze volledig is opgenomen.
150 ml
Direct beschikbaar
€ 9,75
Toevoegen
MAHAYANA Body scrub cream
Deze scrub heeft een rijke crème basis die doordrenkt is met ultrafijne scrubkorreltjes. Verwijdert dode huidcellen op milde wijze. Geschikt voor het lichaam en gelaat. Gebruik: Masseer de body scrub cream op de huid. Spoel af met warm water. Doe dit 1 tot 2 keer per week voor een gladde en gehydrateerde huid.
300 gram
Direct beschikbaar
€ 14,95
Toevoegen
MAHAYANA Body scrub oil
Verwen jezelf met de body scrub olie op basis van een rijke combinatie van oceaan zout en heerlijke verzachtende oliën om dode huidcellen op milde en intensieve wijze te verwijderen. Gebruik: Masseer de body scrub olie op de vochtige huid. Spoel af met warm water. Doe dit 1 tot 2 keer per week voor een zijdezachte huid.
500 gram
Direct beschikbaar
€ 15,50
Toevoegen
MAHAYANA Foaming Showergel
De Foaming Showergel van TREATMENTS® is een royaal product met een luchtige structuur. De foam is een milde reiniging wat door de Aloe vera verzorgend en verzachtend is voor de huid.
200 ml

Gebruik:
De foam aanbrengen op een vochtige huid. Geniet na een aantal malen wrijven van het zijdezachte schuim. Spoel daarna goed af.
Direct beschikbaar
€ 8,50
Toevoegen
MAHAYANA Geurkaars
Ervaar de warme geur van Mahayana in uw huis-of badkamer zodra de kaars brandt en laat alle stress even los.
Direct beschikbaar
€ 4,95
Toevoegen
MAHAYANA Geurstokjes
Frisse geurstokjes Mahayana 150 ml. Perfect voor gebruik in het hele huis; van woonkamer tot badkamer, slaapkamer en toilet.

Direct beschikbaar
€ 19,95
Toevoegen
MAHAYANA Hair & body shower foam
De Hair & Body Foam van Treatments is een royaal 2 in 1 product met een luchtige structuur. De foam is een milde reiniging wat door de aloë Vera verzorgend en verzachtend is voor huid en haar.

Gebruik:
De foam aanbrengen op een vochtige huid en nat haar en geniet van het zijdezachte schuim. Spoel daarna goed af.

250 ml
Direct beschikbaar
€ 8,50
Toevoegen
MAHAYANA Handwash foam
De royaal geurende handzeep is een milde reiniging wat door de aloë Vera verzorgend en verzachtend is voor de huid. Gebruik: De handzeep aanbrengen op een vochtige huid. Spoel daarna goed af.
250 ml
Direct beschikbaar
€ 8,50
Toevoegen
MAHAYANA Scented oil
Heerlijk geurende olie om toe te voegen aan uw compreswater, zodat uw compresdoeken een heerlijke geur verkrijgen. Wanneer u deze toevoegt aan het water in uw geurbrandertje, ademt uw hele omgeving de fris zoete sfeer uit Bhutan.
20 ml
Direct beschikbaar
€ 14,95
Toevoegen
MAHAYANA Sea salt body scrub
Het fijne zout uit de oceaan maakt de huid van het lichaam weer zijdezacht en egaal. Gebruik: Het kan direct op een vochtige huid worden aangebracht en met milde roterende bewegingen bevordert het de doorbloeding. Voor een zachtere scrubervaring mengt u de Sea Salt Body Scrub met de Shower Oil.
450 gram
Direct beschikbaar
€ 7,75
Toevoegen
Naar Productlijn Ceylon   Shinshiro   Mahayana   Uyuni
Terug naar de inhoud