NNatas for Beauty & Body

NNATAS   Uw mobiele schoonheidssalon
Ga naar de inhoud
FEET
Aloë Vera
FeetGel Aloë Vera is een bijzondere vochtinbrenger, verzorgt de huid diep en
grondig. Door het gebruik van aloë vera is dit een uitstekende huidverzorger en verfrisser. Voor dagelijkse huidverzorging, na het zonnen, de zonnebank, na het douchen als vocht inbrengende en verzorgende gel. Door het zeer hoge aandeel werkzame en voedende stoffen voelt u de werking direct. FeetGel Aloë Vera is een van de belangrijkste hulpmiddelen voor brandwonden. Voor natuurlijke reiniging en ontsmetting. Kalmeert irritaties, brandwonden, insectenbeten, roodheid. Brengt afkoeling en vochtigheid.
Direct beschikbaar
€10,00
Toevoegen
Blue
Feetcrème Blue, voor droge en normale huid Het helpt tegen de gevolgen van te droge en gevoelige voetenhuid, heeft een sterk huid herstellend vermogen en vertraagt het verouderen van de huid. Met etherische olie van o.a. Eucalyptus,
Rozemarijn, Pepermunt en lavendel. Crème trekt snel in de huid en is zeer geschikt voor een lichte voetmassage.
Direct beschikbaar
€10,00
Toevoegen
Cleave
Feetcrème Cleave, voor sterk vereelte, gesprongen, droge en ruwe huid en bij extreme voetbelastingen. Bij regelmatig gebruik krijgt de huid zijn natuurlijke elasticiteit en weerstand terug. Beschermt en voorkomt huidscheurtjes, kloofjes, rode verkleuringen en daarbij optredende complicaties.
Direct beschikbaar
€10,00
Toevoegen
Green
Pedikuur Groen-Mint, Voetbalsum Verkoelend en Anti Transpirant Verkoelende balsum met een doorwerkend effect,werkzaam tegen overmatig transpirerende
voeten en neemt ongewenste geuren weg door DEO-werkstof.
Direct beschikbaar
€10,00
Toevoegen
Red
Feetcrème Red is een verwarmende crème bij een droge huid van de voeten. Activerende extracten stimuleren de circulatie en zorgen voor een goede doorbloeding en een prettig gevoel van warmte. Huidvriendelijke intensieve
onderhoudsstoffen geeft de voetenhuid nieuwe kracht en maken ze weer glad en soepel. Feetcrème Red trekt snel in de huid en is zeer geschikt voor een lichte
voetmassage.
Direct beschikbaar
€10,00
Toevoegen
Urea
Feetcrème Urea bevat 10% Ureum en heeft een keratolytische werking; het maakt de huid namelijk minder ruw, verlicht drukblaren en maakt verhoornde huid zachter. Hierdoor is de feetcrème uitermate geschikt voor voetverzorging bij diabetisch, atopisch eczeem en psoriasis, maar ook bij ruw aanvoelende en gekloofde voeten is de crème uitstekend te gebruiken. Ook geschikt voor een lichte voetmassage.
Direct beschikbaar
€10,00
Toevoegen
FACE
Azuleen
Deze crème is speciaal voor de gevoelige en beschadigde huid ontwikkeld. Dankzij de combinatie van azuleen extract en blauwe kamille olie. Met licht allergeenvrij parfum.
Direct beschikbaar
€16,00
Toevoegen
Collageen
Deze crème bevat collageen en gaat de bekende problemen van huidveroudering tegen. Helpt de huid te verstevigen en zorgt voor een glad huidgevoel.
Direct beschikbaar
€16,00
Toevoegen
Vitamine E
Deze creme bevat vitamine E en actief moisturizing complex. Gaat de bekende problemen van huidveroudering tegen. Deze reguleert de vochthuishouding van de huid. De creme helpt de huid te verstevigen en zorgt voor een glad huidgevoel.
Direct beschikbaar
€16,00
Toevoegen
NAIL
Nagellak
Goede kwaliteits nagellak in diverse kleuren
Direct beschikbaar
€4,50
Toevoegen
Terug naar de inhoud